MO Banderovo

12.09.2017.

Obilježavanje Dana Mjesnog odbora Banderovo

U sklopu obilježavanja Dana Mjesnog odbora Banderovo Vijeće MO organizira niz događanja, ponuda je raznolika i zanimljiva, a programi besplatni i svima dostupni.

MO BANDEROVO

U utorak, 12. i 19. rujna od 13 sati u prostorijama Mjesnog odbora, Rudolfa Tomšića 15 održat će se kreativna radionica pletenja raznih košarica od reciklažnog papira.

U srijedu, 13. rujna organiziramo kulturni program za sve naše sugrađane „Prošećimo našim Gradom – Upoznajmo svoj Grad“, a prilikom šetnje obuhvatit ćemo potez: Žabica – Beli Kamik – Željeznički kolodvor uz stručno vodstvo Theodora de Canziani, povjesničara umjetnosti. Okupljanje je na Žabici ispod sata u 17,30 sati.

U četvrtak, 14. rujna u prostorijama Mjesnog odbora od 9 do 11 sati održat će se akcija mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi. Istoga dana u 18 sati organizirano je edukativno predavanje na temu: „Prva pomoć u domaćinstvu“ u suradnji sa Gradskim društvom Crvenog križa Rijeka i mag. sestrinstva Danijelom Tibljaš.

U subotu, 16. rujna u prostorijama Mjesnog odbora od 9 sati održat će se turnir u briškuli i trešeti.

U četvrtak, 21. rujna u Mjesnom odboru, Rudolfa Tomšića 15, u 18 sati, upriličit će se otvorenje izložbe radova sa kreativnih radionica uz zabavni program i druženje s građanima.

Radujemo se Vašem odazivu!

Tagovi:
Dijelovi grada:
  • Banderovo