Maškarice 2019.

19.02.2019.

MO Školjić-Stari grad poziva mališane na dječju maškaranu zabavu

Vijeće Mjesnog odbora “Školjić-Stari grad” poziva mališane iz kvarta na dječju maškaranu zabavu „Maškarice 2019.“, koja će se održati u subotu, 23. veljače, od 18 do 20 sati u igraonici “Fun Time” (Titov trg 10). Igraonica je za djecu besplatna, a osvježenje, materijale za igru i stručno vodstvo osiguravaju organizatori.

Došao je i dan za najmlađe u Rijeci da sudjeluju u karnevalskoj sezoni. Dječja karnevalska povorka brojala je čak 62 maškarane grupe iz cijele Hrvatske, ali i šire. Male maškare vrtićke i osnovnoškolske dobi krenule su od Gata Karoline Riječke te su obojile cijelo Korzo u šarenilo svojih kreativnih kostima, sve do Ex Port Delte gdje su se mogle odmoriti.

“Maškarice 2019.” Vijeće MO-a organizira u suradnji s građanskom inicijativom “Kvart za 5” i igraonicom “Fun Time”. Uz ples pod maskama, predviđene su i razne kreativne igre, a djeca će moći i sama osmišljavati sadržaj igraonice.

S obzirom na ograničen broj mjesta (30) poželjna je prethodna prijava ili na mo.skoljic-starigrad@rijeka.hr ; kvartza5@gmail.com, odnosno na tel: 051 209 370.

Za trajanja igraonice u prostorijama MO Školjić-Stari grad, Žrtava fašizma 2/II predviđeno je druženje vijećnika MO-a s roditeljima.

Program se financira sredstvima Mjesnog odbora te osobnim donacijama vijećnika MO, građanske inicijative “Kvart za 5” i igraonice “Fun Time”.

Dijelovi grada:
  • Školjić
  • Stari grad