Najavljen program

19.10.2017.

Dani Mjesnog odbora Školjić od 20. do 23. listopada

U organizaciji Vijeća Mjesnog odbora Školjić od 20. do 23. listopada 2017. kulturnim, ekološkim i zdravstvenim manifestacijama i akcijama obilježit će se Dani Mjesnog odbora Školjić.

undefined

Prvog dana, u petak, 20. listopada u 18 sati, u multimedijalnom prostoru Centra tehničke kulture (Školjić 5d) održat će se nastup dječjih zborova „Morčići“ i „Mali Riječani“ uz prigodnu izložbu dječjih likovnih radova s ovogodišnjeg “Ljeta u Starom gradu”.

Subota je rezervirana za ekološku akciju „Očistimo podrume i tavane“, kojom se građane već tradicionalno poziva da se riješe glomaznog neopasnog otpada odlažući ga u za to postavljene baje. Jedna će biti u Ulici žrtava fašizma kod kioska “Tiska”, a druga u Vodovodnoj ulici kod k.br. 25. Baje se odvoze u ponedjeljak ujutro.

U suradnji s Gradskom organizacijom Crvenog križa Rijeka, u ponedjeljak, 23. listopada od 9 do 11 sati, u prostorijama Mjesnog odbora Školjić (Žrtava fašizma 2/II) održat će se i akcija besplatnog mjerenja tlaka i šećera u krvi.

„Pozivamo građane Školjića i Starog grada da dođu na koncert dječjih zborova i da se odazovu ekološkoj i zdravstvenoj akciji. Ujedno zahvaljujemo Centru tehničke kulture Rijeka i GO CK Rijeka na suradnji i potpori“, poručuju iz Vijeća Mjesnog odbora Školjić.

Tagovi:
Dijelovi grada:
  • Školjić