FOTOGALERIJA

21.09.2015.

Uspješno održan četvrti Art Molo Longo

Riječki lukobran još jednom je postao savršena pozornica za brojne umjetnike, kreativce i glazbenike u sklopu četvrtog Art Molo Longa.

undefined

Preko šezdeset izlagača kreativaca ukrasilo je gotovo dva kilometra jedne od najatraktivnijih riječkih šetnica, a sve u sklopu tradicionalne manifestacije Art Molo Longo. Uz brojne umjetnike i kreativce, oduševljenim građanima predstavio se i Demetrin Zeleni Kutak čije su proizvode ljudi mogli degustirati na licu mjesta.

undefinedDan je započeo onako kako bi svaki dan trebao započeti, uz pravi, zdravi, jazzy doručak. Školu disanja za vrijeme doručka održala je istaknuta sportašica Melita Adany, a glazbenu Jazzy podlogu za doručak osigurao je LEKAP Quartet koji je svojim nastupom dao uvod za ostale glazbene nastupe koji su se nizali tokom dana. Na dvije pozornice prolaznici su mogli poslušati i nastupe Bruno Mičetić tria, Bule Ivy-a i Cons Acoustica.

Poseban naglasak ove godine stavljen je na fotografiju kao jedinstven umjetnički izričaj, pa su tako izloženi radovi fotografa Rina Gropuzza, Jasne Šikanje, Aleksandra Saše Tomulića  i izložba „Foto si teć“ u organizaciji Foto Kluba Rijeka, uz umjetničko - sportske fotografije iz arhiva Zajednice sportova PGŽ.

Umjetnik Branko Lenić je na licu mjesta od otpada s Molo longa izradio umjetničku instalaciju koja će tamo kao poseban ukras i ostati, dok su Damir Šegota i Damir Božić Pišta bili zaduženi za puštanje „Tisuću brodova za riječku luku“  u čijoj su izradi najviše uživali najmlađi.

Brojim posjetiteljima ove šarene manifestacije nije bio nikakav problem prošetati gotovo četiri kilometra do samog kraja šetnice gdje ih je čekala nagradna igra.

Izvrsno vrijeme, bogat program i brojni posjetitelji bili su garancija još jednog nezaboravnog Art Molo longa, manifestacije koju Rijeka voli!