Ususret 10. Carnival Snowboard Session-u

22.01.2018.

Treći film festival posvećen snowboardingu

Ususret 10. Carnival Snowboard Sessionu, gradskom snowboard natjecanju koje se od 2008. godine održava u samom centru Rijeke, u petak, 02. veljače, u Omladinskom kulturnom centru Palach održat će se treći po redu Carnival Snowboard Film Festival.

Filmska vrpca

Organizator, Snowboard klub Nine, pokrenuo je film festival posvećen snowboardingu pred tri godine u želji da upotpuni događanja oko Carnival Snowboard Session-a i Riječkog karnevala. Osim odlazaka na snijeg, trikova i rampi, važan dio snowboarding kulture je snimanje uspješnih, ali i neuspješnih poduhvata njenih glavnih nositelja - boardera.

Na Carnival Snowboard Film Festivalu prikazuju se filmovi amaterske produkcije u trajanju do 10 minuta, a u tijeku su prijave za autore čiji će filmovi biti prikazani u OKC Palach 02. veljače. Organizator priprema nagradu za autora najboljeg video clipa.

Prijave za autore su otvorene do 28. siječnja 2018, a više informacija o samoj prijavi možete pronaći na internetskoj stranici Carnival Snowboard Session-a. Organizatori poručuju svima koji razmišljaju prijaviti se ili ne: „Brzo kameru u ruke, zavirite u svoje arhive i bacite se na završavanje friških uradaka! Želimo prikazati sve što ste snimili sa željom da zabilježite snježne vratolomije na dasci.“