Otvoreno za sve koji vole književnost

14.04.2015.

Sudjelujte na tribini "Pisanje se (ne)može naučiti"!

Davor Mandić, Zoran Krušvar, Alen Kapidžić i Dejan Durić gosti su tribine «Pisanje se (ne) može naučiti» u srijedu, 15. travnja 2015. u 20 sati. Tribina će se održati u book cafeu Dnevni boravak u organizaciji Centra za kreativno pisanje (CeKaPe).

CeKaPe

Tribina je otvorena za sve koji vole književnost, čitaju, pišu ili bi voljeli početi pisati. Gosti tribine razmijenjivat će iskustva i razmišljanja o urođenom ili razvijenom talentu za pisanje, važnosti pripreme ili spontanosti prije početka stvaranja, razlici u objavi tiskane i e-knjige, o spisateljskim taštinama i mnogim drugim zanimljivim temama. «Nakon više od 300 polaznika radionica kreativnog pisanja u Zagrebu koji su objavljivali knjige i osvajali vrijedne književne nagrade, raduje nas što će poznata imena riječke kulturne scene polaznicima prenostiti znanja i iskustva.», kaže Sanja Vučković, voditeljica CeKaPea. 

Gosti tribine su voditelji tromjesečnih radionica kreativnog pisanja u Rijeci, a tribina se održava u sklopu novog ciklusa radionica. Mandić je voditelj radionice Novinarstvo u kulturi, Durić će polaznike uputiti u tajne pisanja filmske kritike, Krušvar će prenijeti znanja za pisanje kratke priče, a Kapidžić je pripremio E-samizdat radionicu za sve koji žele radove objaviti na nekoj od popularnih e-platformi i tako biti neovisni od izdavačkih kuća.

Radionice kreću 27. travnja u Domu mladih, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na cekapecentar@gmail.com ili na 01 2431 071 te 091 5675 140