Od 13. do 21. studenoga

09.11.2018.

Rijeka ima svoju verziju Interlibera: knjige, putovanje u London i druženje s autorima

Sve koji nisu u mogućnosti doputovati u Zagreb, razveselit će vijest da će međunarodni sajam knjiga i učila Interliber održati i u Rijeci i u Splitu od 13. do 21. studenog. Posjetitelji će moći uživati u lovu na najbolje knjige, i to uz popuste od 10 do čak 70 posto, te u druženju s omiljenim autorima.

Sve koji nisu u mogućnosti doputovati u Zagreb, razveselit će vijest da  će međunarodni sajam knjiga i učila Interliber održati i u Rijeci i u Splitu od 13. do 21. studenog. Posjetitelji će moći uživati u lovu na najbolje knjige, i to uz popuste od 10 do čak 70 posto, te u druženju s omiljenim autorima.

Knjige za sve uzraste i sve ukuse

Baš kao što je to običaj na zagrebačkom Interliberu, njegove inačice u Splitu i Rijeci nudit će knjige brojnih različitih izdavača, kako za djecu, tako i za odrasle. U Splitu će se Interlibar održati u prizemlju trgovačkog centra Joker, a u Rijeci u Tower Centru na četvrtom katu.

Na značajnom će se sniženju moći naći mnogi noviji naslovi, kao što su „Ono što ostaje, uvijek ljubav je“ Ivana Plechinger, „Genijalna prijateljica“ i „Priča o onima koji bježe i onima koji ostaju“ Elene Ferrante, „Macbetha“ Joa Nesboa, „Sedam sestara“ iz pera Mirele Španjol Marković i brojni drugi.

Na sniženju će biti i dječja književnost te publicistička djela, zdravstveni priručnici poput „Muškarci u hormonskoj ravnoteži” i „Žene u hormonskoj ravnoteži” Sanje Toljan te knjiga „Narcis i ruža” Danielle Kordić.

Druženje s omiljenim autorima i nagradne igre

Osim toga, Inter u goste dovodi i autore s kojima će se moći družiti, razmijeniti mišljenja i zatražiti autograme.

U Rijeci će tako gostovati Daniella Kordić, autorica knjiga „Narcis i ruža“, „Portret duge“ i „Kozmički vatromet“ u subotu, 17.11. od 12 do 18 sati. Dan ranije, u petak, 16. 11. bit će održana i promocija knjige „Bilogorske zgode“ Darka Pere Pernjaka u knjižari Hoću knjigu, a u subotu će isti autor predstaviti svoj roman „American Bob“. Ponedjeljak, 19. 11. obilježit će Mara Doljak, autorica knjige „Moj Camino“.

Ako ste pak u knjižarama već zamijetili šalice s likovima Fride Kahlo, Zagorke ili Picassa, razveselit će vas vijest da ćete 15. 11. od 18 do 19 sati moći upoznati kreativnu dušu koja stoji iza brenda Polona Polona šalica.

No Hoću knjigu ide i korak dalje pa svakom kupcu i posjetitelju želi pružiti priliku za sudjelovanje u nagradnoj igri koja vas može odvesti ravno do Londona. Naime, riječ je o natječaju vezanom uz film „Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela“ koji nas uskoro očekuje na velikim platnima, „Čudesnu zvijer opiši i u London zbriši“.

Za potrošenih 150 kuna, na samim štandovima ili u knjižari Hoću knjigu kupac će dobiti kupon u koji treba upisati svoje osobne podatke, te opisati imaginarnu čudesnu zvijer, onako kako je on vidi. Najkreativnija čudesna zvijer osvojit će jednako čudesno putovanje – put za dvije osobe u London i odlazak u Warner Bros. studio.

Kupone, uz kupljene knjige, možete na našim prodajnim mjestima pronaći već od 10. studenog, pa sve do 25., kada natječaj službeno završava.

Za dodatne informacije posjetite službeni Facebook event.

Tagovi: