Civilne inicijative

06.09.2019.

Riječke plesne večeri za umirovljenike i starije osobe u Dvorani Zamet

Još jedno izdanje Riječkih plesnih večeri za umirovljenike i starije osobe održat će se ove subote, 7. rujna u 19 sati u Dvorani Zamet (Trg riječkih olimpijaca 1). Radi se o jednom od projekata Civilnih inicijativa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, na kojem posjetitelje očekuje druženje uz glazbu dua Aledory i repertoar prilagođen starijima.

Još jedno izdanje Riječkih plesnih večeri za umirovljenike i starije osobe održat će se ove subote, 7. rujna u 19 sati u Dvorani Zamet (Trg riječkih olimpijaca 1). Radi se o jednom od projekata Civilnih inicijativa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture, na kojem posjetitelje očekuje druženje uz glazbu dua Aledory i repertoar prilagođen starijima. / Foto: Rijeka 2020 - EPK

Aktivno uključivanje umirovljenika u društveni život našega grada, pozitivne promjene u unapređenju kvalitete njihova života te poticanje uzajamnog razumijevanja, socijalne uključenosti, solidarnosti i zajedništva, motivirali su organizatore – građansku inicijativu "Riječke plesne večeri za umirovljenike i starije osobe 2019." da svoju ideju prijave kroz projekt Civilnih inicijativa, što je Vijeće građana Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture prepoznalo i odabralo kao jedan od programa koji će se realizirati do kraja ove godine. Uz njih u organizaciji projekta sudjeluje i Udruga umirovljenika Rijeka.

Riječke plesne večeri održavat će se do kraja 2019. godine, a tijekom rujna i listopada u već utvrđenim terminima: 21. 9., 5. 10., 12. 10. i 19. 10. u Dvorani Zamet.