Suvremeno kazalište Krila

20.02.2018.

Reprize predstava "Pod pozornicom" Ivane Peranić u Filodrammatici

Kreativni laboratorij suvremenog kazališta Krila u petak i subotu, 23. i 24. veljače, u Filodrammatici izvest će predstavu "Pod pozornicom". Autorica i koreografkinja je Ivana Peranić, uz Sendi Bakotić i Anju Sabol, ujedno i izvođačica u predstavi.

U petak, 22. prosinca 2017., s početkom u 18 sati, u Filodrammatici će se premijereno izvesti predstava „Pod pozornicom“ autorice Ivane Peranić, u produkciji Suvremenog kazališta „Krila“.

"U predstavi je naglasak stavljen na autoričina sjećanja, snove i refleksiju u kojima se miješa subjektivno i fikcionalno, stvarno i performativno. Predstava je autoričin izraz potrebe za poniranjem, refleksijom i puštanjem jednog životnog ciklusa da se završi i da se krene u novi oslobođen tereta prošlosti", navodi se u najavi "Krila".

Predstavu je u petak moguće pogledati u dva termina, u 18 i 20 sati, a u subotu u jednom, u 20 sati. Zbog ograničenog broja mjesta, ulaznicu je potrebno rezervirati na info@krila.org ili broj telefona 0915793595. Redovna cijena ulaznice je 50,00 kn, a za umirovljenike, studente, đake i nezaposlene osobe 30,00 kn.

Projekt su sufinancirali Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija, uz podršku Saveza udruga Molekula.

Više informacija dostupno je na web-stranicama Kreativnog laboratorija suvremenog kazališta Krila.