Otvorene prijave

11.12.2018.

Projekt "Make a Move": Sudjelujte u riječkom umjetničkom inkubatoru!

Krenule su prijave za sudjelovanje u međunarodnom projektu "Make a Move", mjestu okupljanja nezavisnih kazališnih stvaraoca, pojedinačnih umjetnika i kolektiva koji se bave suvremenim kazališnim praksama – fizičkim i improvizacijskim kazalištem, korporalnom mimom, i drugim oblicima izražavanja koje obilježava snažan odnos prema tijelu i kretanju.

Krenule su prijave za sudjelovanje u međunarodnom projektu

Cilj projekta "Make a Move" je pridonijeti revitalizaciji europskog kazališta mobiliziranjem neiskorištenog kreativnog i inovativnog potencijala izvaninstitucionalnih i neovisnih kazališnih praksi, i to kroz razvijanje i testiranje inovativnog inkubacijskog okruženja u kojem će umjetnici imati priliku razvijati svoje umjetničke i stručne vještine te prijedloge svojih produkcija od faze kreativnih ideja do različitih faza produkcije i promocije.

Inkubator će se sastojati od tri tematski definirana Laba u tri različita europska grada, pa će tako susret u Rijeci biti održan od 10. do 19. rujna 2019. godine na temu „Kazalište na specifičnoj lokaciji i širenje publike”.

Podnositelji prijave bit će obaviješteni o konačnim rezultatima, uključujući i listu čekanja do veljače 2019. Tijekom veljače 2019. projekt će sklopiti ugovore s odabranim umjetnicima/kolektivima.

Prijaviti se možete online, a više informacija o projektu i uvjetima prijave možete saznati na www.makeamoveproject.eu.

Rok za podnošenje prijave je 30. prosinca 2018. u 18 sati, a provoditelje projekta možete kontaktirati na info@krila.org