VIDEO

16.09.2019.

Plesači izveli Flash mob iznenađenje na Korzu

Autor: Sanja Kapidžić

U sklopu promocije Rijeke 2020 - Europske prijestolnice kulture, na Korzu je izveden Flash mob, atraktivni plesni nastup u kojem su sudjelovali plesači i plesačice Plesnog centra K2K. Nastup je dio promotivnih aktivnosti projekta čije je predstavljanje bogatog programa koji se priprema za 2020. godinu započelo ovog tjedna, a nastavit će se do kraja rujna i tijekom listopada.

U subotu, 14. rujna, u sklopu promocije projekta Europske prijestolnice kulture, na Korzu je izveden izveden Flash mob, atraktivni plesni nastup u kojem su sudjelovali plesači i plesačice Plesnog centra K2K. Nastup je dio promotivnih aktivnosti projekta Europske prijestolnice kulture čije je predstavljanje bogatog programa koji se priprema za 2020. godinu započelo ovog tjedna, a nastavit će se do kraja rujna i tijekom listopada.

Flash mob su izveli plesači i plesačice plesnog ansambla K2K u koreografiji voditeljice Kristine Paunovski te uz glazbu autora Sandija Bratonje i vokal Borisa Štoka.

Atraktivnost nastupa privukla je brojne građane koji su se zatekli na riječkom Korzu u vrijeme nastupa, a vrijedni volonteri projekta Europske prijestolnice kulture podijelili su prolaznicima informativne brošure o projektu i dijelu programa najavljenog za 2020. godinu.

Ovi plesni nastupi, u sklopu promocije Rijeke - Europske prijestolnice kulture, izvodit će se i u drugim gradovima Hrvatske. Osim plesača i plesačica koji sudjeluju u koreografiji, svi su prolaznici slobodni pridružiti se plesom na ulici u slobodnoj formi, te tako podržati i naglasiti važnost plesa, i uopće - kulture - za život grada.