VIDEO

04.10.2016.

Pehlin Kings nastupili u Tunelu

Autor: Emilija Sekulić

Grupa Pehlin Kings nastupila je 1. listopada, 2016. u Tunelu u sklopu projekta „Bakanalije - baka nije odavde“, čiji je cilj približavanje manjinske kulture široj javnosti, posebno mladima. Projekt su osmislile četiri studentice kulturologije koje djeluju pri udruzi „Inicijativa kulturalnih studija“, podržali su ga Grad Rijeka, Odsjek za kulturalne studije, Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i Studentski kulturni centar, a realiziran je u suradnji s Europskom prijestolnicom kulture Rijeka 2020. Ovo je dio programa MMSU Spajalica # 4 - serija umjetničkih intervencija u javnom prostoru.

Grupa Pehlin Kings nastupila je 1. listopada, 2016. u Tunelu u sklopu projekta „Bakanalije - baka nije odavde“, čiji je cilj približavanje manjinske kulture široj javnosti, posebno mladima. Projekt su osmislile četiri studentice kulturologije koje djeluju pri udruzi „Inicijativa kulturalnih studija“, podržali su ga Grad Rijeka, Odsjek za kulturalne studije, Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i Studentski kulturni centar, a realiziran je u suradnji s Europskom prijestolnicom kulture Rijeka 2020.

Riječka grupa Pehlin Kings rasplesala je brojnu publiku romskim hitovima i u veselom ritmu zatvorila cjelodnevni događaj Bakanalije after partyjem „Baka nije ovdje“.

Više o grupi Pehlin Kings saznajte iz priloga.