V I D E O

10.10.2016.

Otvorena izložba crteža Lee Čeč

Autor: Emilija Sekulić

Izložba crteža „Pogledaj me, to nisam (samo) ja, to smo (svi) mi!“, riječke vizualne umjetnice Lee Čeč, otvorena je 7. listopada 2016. u Galeriji Juraj Klović u Rijeci. Umjetnica je predstavila seriju crteža nastalih u proteklih šest godina kroz koje ističe različita stanja i emocije koje je zamijetila u svojoj okolini, u svakodnevnom životu.

Izložba crteža „Pogledaj me, to nisam (samo) ja, to smo (svi) mi!“, riječke vizualne umjetnice Lee Čeč, otvorena je 7. listopada 2016. u Galeriji Juraj Klović u Rijeci.

Svi crteži su zapravo nedovršene skulpture nastale tehnikom ugljena na papiru. Svakom crtežu dodan je tekst koji pobliže objašnjava crtež, ali dopušta promatraču da crtež interpretira na svoj način.

Važan element izložbe je interaktivnost. Posjetitelji su priliku sudjelovati u oblikovanju postava izložbe te su mogli kombinirati različite crteže i zakvačiti ih na štrik postavljen unutar galerije.

Postav se može razgledati do 20. listopada, svakim radnim danom od 10 do 13 te od 17 do 20 sati, subotom od 10 do 13 sati.

Više o izložbi u prilogu.