Pisanje se (ne) može naučiti

20.04.2015.

Održana tribina o radionicama pisanja i drugim temama

Autor: Zoran Krušvar

U "Dnevnom boravku" održana je 15. travnja tribina u organizaciji Centra za kreativno pisanje (CeKaPe), na kojoj su gostovali filmski kritičar Dejan Durić, književnik Alen Kapidžić te novinari i književnici Davor Mandić i Zoran Krušvar.

Održana tribina o radionicama pisanja i drugim temama

Gosti tribine koju je moderirala Ana Jergović bili su, uz pjesnikinju Kristinu Posilović koja je tribinu pratila iz publike, voditelji radionica koje CeKaPe nakon višegodišnjeg iskustva u Zagrebu od ove godine nudi i riječkoj publici. Iako je razgovor bio fokusiran na problematiku radionica pisanja novinarskog teksta (Davor Mandić), filmske kritike (Dejan Durić), kratke priče (Zoran Krušvar) te elektronskog samoizdavaštva (Alen Kapidžić), rasprava se dotaknula i drugih srodnih tema, a ponajviše onih vezanih uz književnost.

Zainteresirani za radionice koje počinju 27. travnja u Domu mladih mogu se prijaviti ili informirati na mail cekapecentar@gmail.com ili telefone 01/243-071 te 091/5675-140, a kako je izgledala tribina u "Dnevnom boravku" možete doznati iz priloga.