V I D E O

04.07.2017.

Održana 25. jubilarna likovna izložba na otvorenom “Pul Kaštela”

Autor: Sanja Kapidžić

U nedjelju, 2. srpnja, ispred zgrade Gradske glazbe Trsat, održalo se svečano otvorenje izložbe likovnih radova na otvorenom “Pul kaštela” u organizaciji Kluba prijatelja Grada Trsata i pod pokroviteljstvom Grada Rijeke, Turističke zajednice Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije. Nastupili su Gradska glazba Trsat, Riječke mažoretkinje i dječji zborovi Mali Riječani i Morčić.

Održana 25. jubilarna likovna izložba na otvorenom Pul Kaštela

Izložba “Pul Kaštela” se održava na prostoru od Frankopanskog trga, duž ulice Petra Zrinskog te na području Trsatske gradine i župnog ureda sv. Jurja. Na izložbi sudjeluju umjetnici iz svih krajeva Hrvatske, a od 2009. godine izložba je međunarodna, sa sudjelovanjem likovnih umjetnika iz Italije, Španjolske, Slovenije pa i Rusije.

Dodjela nagrada održala se u 20:00 sati ispred Mira Junaka na prostoru Trsatske gradine uz glazbeni program koji je započeo Klapom Sinjal, a nastavio se u 20:30 ispred zgrade Gradske glazbe Trsat s bendom Brevis.

Događaju su prisustvovali zamjenik gradonačelnika Rijeke Marko Filipović, Valerij Jurešić, pročelnik upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije i Ružica Ažman, predsjednica Kluba prijatelja Grada Trsata.

Tagovi:
Dijelovi grada:
  • Trsat