Dječja kuća

22.01.2019.

Novi, bolji i ljepši online Brickzine treba nove junake!

Dječja kuća, programski pravac Rijeke 2020 - Europske prijestolnice kulture, poziva svu zainteresiranu djecu i njihove roditelje da se pridruže na prvoj radionici posvećenoj dizajniranju novog online Brickzinea. Radionica će se održati u subotu 2. veljače u 10 sati u RiHubu (bivši Bernardi, Ivana Grohovca 1A), u trajanju od 90 minuta.

Dječja kuća, programski pravac Rijeke 2020 - Europske prijestolnice kulture, poziva svu zainteresiranu djecu i njihove roditelje da se pridruže na prvoj radionici posvećenoj dizajniranju novog online Brickzinea. Radionica će se održati u subotu 2. veljače u 10 sati u RiHubu (bivši Bernardi, Ivana Grohovca 1A), u trajanju od 90 minuta. Foto: press materijal

Na radionici će se moći saznati kako se planira izgled i sadržaj medijske web stranice, o čemu je važno razmišljati kada se radi ovakvu stranicu, što nas zapravo zanima kada surfamo internetom i još puno toga… U suradnji s profesionalnom web dizajnericom Anom Labudović analizirat će se sadašnji izgled i sadržaji stranice te osmišljavati novi. Ovo je jedinstvena prilika sudjelovanja u procesu izrade jednog novog medija i prilika za učenjem o web dizajniranju.

Prijave su obavezne, a otvorene su do popunjavanja radionice. Prijave se obavljaju slanjem imena i prezimena roditelja, imena djeteta/djece i godišta na mail  brickzine@rijeka2020.eu ili za pultom Dječjeg odjela Stribor Gradske knjižnice Rijeka (Trg 128. brigade Hrvatske vojske 6).

Brickzine je online magazin za djecu, koji se realizira u sklopu programskog pravca Dječja kuća projekta Rijeka 2020 - Europske prijestolnice kulture. Dosad je doživio i svoja dva tiskana izdanja, a u njegovom stvaranju sudjeluju i djeca i odrasli.  Brickzine je pogled u svijet. Zdravi svijet.

Brickzine trenutno živi na adresi https://rijeka2020.eu/projekti/brickzine/.