RiHub, od 25. do 27.10.

22.10.2018.

Najavljen međunarodni seminar "Organizacija kulturnih događanja" u RiHubu

Organizacija kulturnih događanja jedna je od važnijih tema u kulturnoj produkciji, stoga joj RIJEKA 2020 posvećuje trodnevni međunarodni seminar koji će se održati od 25. do 27. listopada u RiHubu!

Seminar će se održavati u RiHubu

Polaznici će se upoznati s ključnim elementima planiranja i izvedbe događanja, a bit će predstavljeni trendovi u organizaciji kulturnih događanja, tehničko-prostornim aspektima i hospitalityju, kao i savjeti za uspješnu organizaciju događanja. Razgovarat ćemo s međunarodnim stručnjacima koji imaju dugogodišnje iskustvo u navedenim područjima, a neki od njih su: Hugo de Greef, Bernard Faivre d’Arcier, Aleksandar Brkić, John Wassel, Sophie Jump, Rainer Kern, Vedran Meniga, Boris Kovaček, Jan Ove Haftsad, Darko Flego i mnogi drugi.

Cilj seminara je jačanje kapaciteta kulturnog sektora u području event managementa, a kroz tri dana seminara možete očekivati predavanja, radionice i brojne primjere dobre prakse. Inače, seminar “Organizacija kulturnih događanja” dio je drugog modula kontinuiranog edukacijskog programa “Produkcija u kulturi”.

Prijavu mogu uputiti fizičke osobe i predstavnici organizacija u kulturi koji djeluju u Republici Hrvatskoj. Osobe koje pohađaju kontinuiranu edukaciju “Produkcija u kulturi” ne moraju ispuniti prijavu.

Broj mjesta na seminaru ograničen je na ukupno 70 polaznika, a prijave će se odobravati prema redoslijedu njihovog zaprimanja do popune mjesta, nakon čega će biti zatvorene.

Seminar će se održati u RiHubu (Ivana Grohovca 1/a) od 9:00 do 17:00 sati, a sva predavanja će biti na engleskom jeziku.

Kako je realizacija programa “Produkcija u kulturi“ sufinancirana od strane Europskog socijalnog fonda – projekt LO.PA.Z PLUS: projekt Lokalnog partnerstva za zapošljavanje u Primorsko-goranskoj županiji, 35 mjesta u programu rezervirano je za nezaposlene i dugotrajno nezaposlene prijavitelje kojima se omogućuje dodatno usavršavanje kako bi stekli vještine i kompetencije za tržište rada i ulazak u svijet poduzetništva. Preostalih 35 mjesta rezervirao je za fizičke osobe i predstavnike organizacija u kulturi koje djeluju u Republici Hrvatskoj.

Prijave su online, a cjeloviti program pogledajte ovdje!