Bogat program i posebni gosti

27.07.2013.

NAJAVA: ljetna škola pisanja u Staroj Sušici

Pisati možete na bilo kojem mjestu. CeKaPe već treću godinu, u zadnjem tjednu kolovoza, odlazi na mjesto gdje pisanje postaje čarolija. Dvorac Stara Sušica u Gorskom kotaru ima sve što vam je potrebno da bi napisali kratku priču, pjesmu, književnu kritiku, književni prijevod ili pronašli inspiraciju za roman.

Knjige

Nakon dvije ljetne škole pisanja i ove vam godine nudimo sedam dana pisanja kratkih priča, pjesama, književne kritike i književnih prijevoda, romana, drama i scenarija uz vodeća imena hrvatske i slovenske književnosti: Miroslava Mićanovića, Andreja Blatnika, Marinka Koščeca, Jagnu Pogačnik, Tomislava Kuzmanovića, Ivanu Simić Bodrožič, Sanju Kovačević i Aleksandru Starčević. Sedam dana ljetne škole pisanja osiguravaju vam trideset sati radionica pisanja po izboru i druženje u idealnom ambijentu, bez smetnji i uplitanja vanjskog svijeta. Zamišljena kao mjesto okupljanja i druženja zaljubljenika u književnost i pisanje iz cijele države, ljetna škola pisanja u Staroj Sušici pokazala se kao savršena kombinacija mistične atmosfere i kreativnog poticaja, te i ove godine nastavlja uspješnu tradiciju. Uz još bogatiji i inventivniji program.

Uz radionice, koje se održavaju u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, polaznici će u slobodno vrijeme uživati na organiziranim izletima, u jedinstvenoj atmosferi goranske šume koja će mnogima biti inspiracija i poticaj za pisanje. A u večernjim satima čekaju vas programi i književne večeri s posebnim gostima, poznatim književnicima, urednicima i izdavačima. Goste iznenađenja otkrit će samo oni koji se što prije prijave za ovaj jedinstven literarni doživljaj.

Prijavite se i otkrijte tko vas sve čeka u dvorcu Stara Sušica..

Više informacija na stranici organizatora.