13 koncerata na 8 pozornica u 3 dana

06.06.2014.

Liburnia Jazz Festival 2014: Objava kompletnog programa i početak prodaje ulaznica

Nakon najave jazz atrakcija 14. Liburnia Jazz Festivala: Luis Bonilla Mediteranean Collectiva (petak, 4.07.), velike izraelske pjevačke dive NOE (subota, 5.07.)na opatijskoj Ljetnoj pozornici i najznačajnijeg salsa jazz sastava u ovom dijelu Europe – CUBISMA (nedjelja, 6.07.) na prekrasnoj terasi hotela Kvarner, objavljujemo i kompletan program ovogodišnjeg Festivala.

Kao openeri Luisu Bonilli predstavit će se novi hrvatski jazz sastav Veselino Jazz Project, a prije Noe će zapjevati Lela Kaplowitz uz Joevu pratnju, između ostalog i na tubi.

Sa 13 koncerata na čak 8 pozornica u samo tri dana, susresti se s dobrom glazbom postaje neminovna činjenica.

U subotu (4.7.) u 10 h ujutro na jazz doručku na terasi hotela Milenij prva jutarnja kava bit će začinjena brazilskim skladbama Dine e Mel , a u nedjelju (5.7.) se uz buđenje sluša Jazz natašte na terasi hotela Imperijal.

U predvečerje krećemo na krstarenje opatijskom rivijerom jedinstvenim Jazz Boatom uz odlični Soul Basement i Dinu e Mel.

U 20 h na terasi hotela Bristol, za večernje zagrijavanje poslušajte Jazz natašte i Soul Basement, a uz bazen hotela Ambasador Salty Tails.

U nedjelju se večernji koncerti sele na terasu hotela Tamaris uz zvuke Cosmic Comba i terasu hotela Kvarner gdje će Cubismo zakuhati atmosferu i zaključiti ovogodišnji Festival.

 

Kompletan program možete pročitati  ovdje

 

Ulaznice se mogu kupiti u :

Festivalu Opatija ;

Knjižari Ex Libris, Rijeka ;

Foto Reviji,  Rijeka ;

New Sound, Matulji ;

i online na www.kulturaplus.com

 

Cijena ulaznica za:

Luis Bonilla Mediteranean Collective – 60 kn

NOA - 120 kn u pretprodaji/150 kn na dan koncerta

 

Cijena ulaznica za Jazz Boat je 60,00 kn po danu/krstarenju.

 

Više na www.liburniajazz.hr