29.11.2015. u 20,00 u HKD na Sušaku

24.11.2015.

Koncertni prvijenac princa sevdaha Bože Vreće u Rijeci

Božo Vrećo jedinstvena je pojava na glazbenoj sceni. Pozornost prije svega plijeni predivnim glasom i interpretacijom a capella sevdaha na svoj osebujan način, no tu je i stav s kojim dodatno razoružava kako na sceni tako i izvan nje. Božo Vrećo dolazi u Rijeku promovirati svoj solistički album, „Moj sevdah“ . Njegov prvi koncert zakazan je za nedjelju, 29.11. u HKD na Sušaku.

undefined

Božo Vrećo nakon više nego uspješnih zagrebačkih nastupa na INmusic festivalu i u rasprodanom Pogonu Jedinstvo dolazi po prvi puta u Rijeku predstaviti svoj album “Moj sevdah”, gdje predstavlja 17 pjesama u izvornom ruhu, pjevajući ih bez pratnje instrumenata. Na tom albumu predstavlja i svoje autorske sevdalinke "Znaš li da se svakog dana molim" i "Lejlija".

“Meni je bilo bitno da ne budem muškarac na sceni dok pjevam žensku pjesmu. Želim da svaka žena osjeti tu ženu u meni, a muškarci mušku komponentu. Super je što ja funkcionišem kao takva osoba. Prevazilazim muško-ženske razlike, jer mislim da smo svi i jedn…o i drugo, samo što se većinu svog života stidimo da budemo i jedno i drugo, jer smo ograničeni poslom, porodicom, karijerom. Međutim, meni sevdah upravo daje slobodu da budem i žena. Da imam svilenu kaftan haljinu u kojoj se mogu vrtiti, koja je bajkovita. Nikada ne bih promijenio pol, jer to ne bih bio ja. Moja me mama, u stvari, nikada nije odgajala da budem neko drugi. Znala je koga je rodila i uvijek mi je govorila “budi to što jesi i prati svoje srce”, a ja to i radim.”

To su riječi Bože Vreće, mladog i respektabilnog izvođača sevdalinki. Rođen u Foči, preselio se u Sarajevo, meku sevdaha, kako bi ostvario svoj san, kako bi pjevao sevdah.

Info o ulaznicama

Ulaznice je moguće kupiti po pretprodajnoj cijeni od 65,00kn, dok je cijena ulaznice na dan koncerta 85,00kn.Ulaznice je moguće kupiti u Dallas music shop Rijeka (Splitska 2a) i putem sustava Mojekarte.hr

Dan prije u Dallas music shopu

Prvo koncertno gostovanje princa sevdaha u Rijeci imati će svoju uvertitu dan prije ,u subotu, 28.11.

Naime, od 14h Božo Vrećo poseban je gost Dallas music shopa Rijeka.

Prava prilika za neformalno upoznavanje, kupovinu cd, dobivanje autograma, ili pak fotkanje.

Ujedno, njegov album moći će se kupiti i na samome koncertu

Tagovi: