VIDEO

17.05.2019.

Kei Miller na Vrisku predstavio svoju knjigu "Kartograf pokušava ucrtati put prema Sionu"

Autor: Damir Jevtić

U sklopu festivala Vrisak sinoć se u Book caffeu Dnevni boravak održalo predstavljanje hrvatskog izdanja knjige "Kartograf pokušava ucrtati put prema Sionu" jamajkanskog pjesnika, prozaika, esejista i sveučilišnog profesora Kei Millera. Knjigu je preveo književnik i prevoditelj Damir Šodan, a radi se zbirci poezije gdje kartograf pokušava ucrtati put do Siona, duhovnog mjesta povratka rastafarijanaca, no to baš i ne uspjeva.

U sklopu festivala Vrisak sinoć se u Book caffeu Dnevni boravak održalo predstavljanje hrvatskog izdanja knjige „Kartograf pokušava mapirati svoj put u Zion“ jamajkanskog pjesnika, prozaika, esejista i sveučilišnog profesora Kei Millera. Knjigu je preveo književnik i prevoditelj Damir Šodan, a radi se zbirci poezije gdje kartograf pokušava ucrtati put do Siona, duhovnog mjesta povratka rastafarijanaca, no to baš i ne uspjeva.

Ova knjiga dio je V.B.Z.-ove biblioteke istoimenog trogodišnjeg projekta  Europom kroz knjige - Na margini: glasovi drugih i 'drugačijih' koji je podržao i program Kreativna Europa Europske unije.

Više o knjizi saznajete u video prilogu.