Izložba „Jedra Kvarnera“ bit će otvorena do 20. kolovoza 2017. godine

19.07.2017.

Izložba fotografija „Jedra Kvarnera“ na Korzu

Autor: Ana Sušić

Na panoima na Korzu, ispred zgrade Grada Rijeke, otvorena je izložba fotografija pod nazivom “Jedra Kvarnera“, autora Borislava Božića. Izložba o životu na moru postavljena je u organizaciji Fotosaveza Primorsko-goranske županije i Fotokluba Rijeka, a pod pokroviteljstvom Grada Rijeke.

Izložba fotografija „Jedra Kvarnera“ na Korzu

Fotosavez Primorsko-goranske županije niz godina raspisuje fotografski natječaj „Jedra Kvarnera“ te organizira izložbu na temu života uz more, od mora i u moru pod istoimenim nazivom, uz slogan „Budi Posejdon s aparatom u ruci i čuvaj tradiciju svoga kraja“.

Na izložbi predstavljena je 41 fotografija od strane 41 autora, koje dočaravaju atmosferu kulture življenja uz more i od mora. Riječ je o fotografijama iz arhive Fotosaveza Primorsko-goranske županije i Fotokluba Rijeka, po izboru Borislava Božića, predsjednika Fotokluba Rijeka i Fotosaveza Primorsko-goranske županije.

Izložbu je razgledao i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel. Izložba „Jedra Kvarnera“ bit će otvorena do 20. kolovoza 2017. godine, kako bi se domaći ljudi podsjetili, a turisti uvidjeli koje sve morske ljepote, motive i radosti krije život na moru.

Novi natječaj „Jedra Kvarnera“ dostupan je na stranici Fotosaveza Primorsko-goranske županije.