Započela četrnaestodnevna kulturna turneja Jadranom

31.07.2011.

Iz glavne krčke luke isplovio hrvatski brod kulture

Uz više od 1300 naslova i 7 tona knjiga te 40-članu posadu koju čine poznati domaći i strani pisci, posjetitelji će moći uživati u bogatom cjelodnevnom kulturnom i zabavnom programu u 14 gradova na našoj obali i otocima, od Krka do Makarske

brod knjizara, brod kulture

MasterCard Brod knjižara-Brod kulture, će ploviti od 30. srpnja do 12. kolovoza nudeći cjelodnevni kulturni i zabavni program.Već u Krku, brojne turiste te domaće stanovnike oduševila je premijerna izvedba kazališne predstave autora Ludwiga Bauera “Nebeski teatar” u režiji redatelja Jasmina Novljakovića čiju glavnu glumačku postavu čine eminentni književnik i glumac Enes Kišević u ulozi Držića, mlada i vrlo talentirana glumica Buga Župarić u ulozi Shakespearea, te Sara Kišević u ulozi anđelice.

Uz stalnu umjetničku posadu ove godine brodom plove i Sanja Lovrenčić, Silvija Šesto, Bekim Sejranović, Gordan Nuhanović i dr.

Ovogodišnji zabavni program biti će obogaćen i gostovanjem kubansko-hrvatske grupe CAIMAN VERDE koji će izvoditi tradicionalnu kubansku glazbu uz atraktivne plesače iz plesne skupine „Cuba, Danza & Corazon“ koji će održavati i besplatne plesne radionice za sve zainteresirane.

Događanja oko Broda knjižare pratite na Faceebooku: www.facebook.com/BrodKnjizara.BrodKulture

Tagovi:
Sviđa se korisniku:

Ukupno <3: 1