Darivanje i popusti

17.12.2018.

CeKaPe Rijeka poziva na besplatne otvorene sate kreativno pisanja

Zanima vas kako izgledaju vježbe i kakva je atmosfera u Centru za kreativno pisanje? Dvoumite se oko upisa na radionicu pisanja? Završili ste jednu od radionica, ali želite isprobati nešto novo? Za sve znatiželjne, neodlučne i one koji se još nisu upoznali s radom Centra, mogu doći na tri otvorena sata radionica kreativnog pisanja!

Zanima vas kako izgledaju vježbe i kakva je atmosfera u Centru za kreativno pisanje? Dvoumite se oko upisa na radionicu pisanja? Završili ste jednu od radionica, ali želite isprobati nešto novo? Za sve znatiželjne, neodlučne i one koji se još nisu upoznali s radom Centra, mogu doći na tri otvorena sata radionica kreativnog pisanja! / Foto: press materijal

Otvoreni sati radionica održavaju se u ulici Pomerio 14, traju dva školska sata i besplatni su. „Otvoreni sati zapravo su uvodni sati radionica, ali i mjesto na kojem možete saznati sve o strukturi naših semestralnih radionica. Za sve one koji se nakon uvodnog sata odluče upisati u semestralne radionice pisanja, nudimo i posebne prazničke popuste!“, navode iz CeKaPe-a.

Sve što morate je prijaviti se na cekaperijeka@gmail.com do dva dana prije datuma radionice, u predmet maila staviti naziv radionice na koju se prijavljujete, nadodati svoje ime, prezime i broj telefona. Broj mjesta je ograničen.

Tagovi: