Kazalište za zaljubljene

13.02.2017.

Besame mucho, mucho: Valentinovo u "Zajcu" uz poznate kazališne parove

Ovog će Valentinova crvene stolice u gledalištu HNK Ivana pl. Zajca biti najudobnija sjedala za zaljubljene u gradu! U utorak, 14. veljače, od 19.30 sati Riječani će se moći družiti s kazališnim parovima koji dijele ne samo ljubav prema umjetnosti i kazalištu nego i isti životni i poslovni prostor.

Ovog će Valentinova crvene stolice u gledalištu HNK Ivana pl. Zajca biti najudobnija sjedala za zaljubljene u gradu! U utorak, 14. veljače, od 19.30 sati publika će se moći družiti s kazališnim parovima.

Kazalište će postati ugodni dnevni boravak kojim će plesati baletni parovi Irina i Andrei Köteles, Anca i Svebor Zgurić, Leopoldo Guadagno i Domenico Piscopo, dok će posjetitelje pjevačkim i glumačkim interpretacijama ugostiti glumački par Elvia i Bruno Nacinovich te operni parovi Kristina i Rober Kolar te Voljen Grbac i Viven Galletta, a zakucat će im na vrata i tajanstveni gosti.

U intimnoj atmosferi, na klaviru će ih pratiti Vladimir Babin, a cijeli program voditi glumci Rosanna Bubola i Dražen Mikulić. Program je osmislio Igor Vlajnić.

Čut će se i vidjeti poznati dueti, kao što su  „La ci darem la mano” iz Mozartova „Don Giovannija” ili „Lippen schweigen“ iz Leharove „Vesele udovice“, arija „Habanera” iz Bizetove „Carmen”, potom  Falvova „Dicintecello vuie”,  Velázquezova „Besame mucho”, plesni dueti iz baleta „Spartak” , “Labuđe jezero”, „Mozart efekt”...

Onima koji Valentinovo odluče provesti u „Zajcu“, Kazalište poklanja drugu ulaznicu: 1 + 1 gratis!