Galerija Principij

05.12.2017.

Alvin Lučić pobjednik fotografskog natječaja "Odlučujući trenutak 2017"

Prvu nagradu na natječaju sportske fotografije "Odlučujući trenutak 2017." pripala je Alvinu Lučiću za fotografiju "Ravnopravnost", objavljeno je na otvorenju izložbe u ponedjeljak, 5. prosinca, u galeriji Principij. Drugu nagradu dobio je Mario Šebetovsky za fotografiju "Pripreme za regatu", a treću Arsen Miletić za "Kendo pogled".

Prvu nagradu na natječaju sportske fotografije "Odlučujući trenutak  2017." pripala je Alvinu Lučiću za fotografiju "Ravnopravnost", objavljeno je na otvorenju izložbe u ponedjeljak, 5. prosinca, u galeriji Principij. Drugu nagradu dobio je Mario Šebetovsky za fotografiju "Pripreme za regatu", a treću Arsen Miletić za "Kendo pogled".
Pobjednička fotografija Alvina Lučića "Ravnopravnost" / Foto: press materijal

Na izložbi je predstavljeno 65 sportskih fotografija 45 autora snimljenih 2017. godine. Ovo je 9. izložba "Odlučujući trenutak", koju organiziraju Zajednica sportova Primorsko-goranske županije i Hrvatska olimpijska akademija.

Na natječaj su pristigle 572 fotografije 85 autora iz Hrvatske te Italije, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Cilj izložbe je pomoću fotografije pokazati neponovljive trenutke atraktivnosti, dramatičnosti i raznolikosti sporta i sportskih ambijenata, a time ujedno promovirati sport.

Izložba ostaje otvorena do 9. prosinca.