Vi se nalazite: Moja Rijeka Najave Predstava Predstava za djecu "Snježna bajka 2"

Predstava za djecu "Snježna bajka 2"

Vrsta događaja: Predstava

Vrijeme održavanja: 07.12.2017. 19:30

Mjesto održavanja: HNK Ivana pl. Zajca, Uljarska ulica, Rijeka, Hrvatska

Opis: Predstava „Snježna bajka 2“ nastavak je prošlogodišnje predblagdanske uspješnice za djecu. To je ujedno prva predstava iz programa Riječkog kazališta mladih „Kamov“, koje je pokrenuo riječki HNK.

Nastavak „Snježne bajke“ je prema motivima najuspješnijih radova osnovnoškolaca Primorsko-goranske županije dramaturški uobličila Nataša Antulov.

Uloge Kraljevne-majke i Kraljevića-oca ponovno tumače Vanja Zelčić i Saša Matovina. U ulozi djevojčice Kiše bila je Lucija Pedić, a u ulozi dječaka Vjetra Luka Babić. Crvenog Patuljka glumio je Tarik Žižak. Tri Vile bile su Jasmina Cossetto, Stanislava Šćulac Vlajnić i Ingrid Ninčević.
Dvorjane su tumačili Giuseppe Nicodemo, Marijan Padavić i Domagoj Dujmović, a u predstavi su sudjelovale i članice Baleta Danijela Menkinovski, Svetlana Andrejčuk i Svetlana Rasskazova kao Pahuljice i Zmijine Pomoćnice
Redatelj predstave je Igor Vlajnić, scenografkinja je Paola Lugarić a koreograf Vitalij Klok. Kostime je iz kazališnog fundusa odabrala Manuela Paladin Šabanović a svjetlo je oblikovao Boris Blidar.

Predstava je namijenjena djeci vrtićke dobi i nižih razreda osnovne škole.

Povezani linkovi: