Vi se nalazite: Moja Rijeka Najave Festival 17. festival stvaralaštva i postignuća djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom

17. festival stvaralaštva i postignuća djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom

Vrsta događaja: Festival

Vrijeme održavanja: 03.12.2019. 11:00

Mjesto održavanja: Hrvatski kulturni dom, Strossmayerova 1, Rijeka

Opis: U Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku održat će se 17. Festival stvaralaštva i postignuća djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom „ i-Fest“.

Na Festivalu svoja glazbena, plesna, dramska i likovna znanja i umijeća prezentira preko 300 učesnika, djece i odraslih s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

„i-Fest“ se održava u dva dijela: u 11 sati nastupit će najmlađi, a u 18 sati stariji sudionici Festivala.
Ulaz na manifestaciju je besplatan za sve posjetitelje.

Voditelji festivala su: Isabella Hujić, Klara Paškvan Lekšić, Petar Zadravec i Dražen Turina Šajeta.

U sklopu Festivala, u atriju Hrvatskog kulturnog doma, od 10 do 18 sati održava se prodajna izložba radova koje su izradili učesnici festivala.

Sudjeluju: Centar za autizam Rijeka, Društvo multiple skleroze Primorsko-goranske županije, Udruga za sindrom Down – Rijeka 21, Udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka, Županijska udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom, Dnevni centar za rehabilitaciju „Slava Raškaj“ Rijeka, Dječji vrtić Rijeka, Dječji vrtić More, Dječji vrtić Sušak, Ekonomska škola Mije Mirkovića Rijeka, OŠ Gornja Vežica, OŠ Kantrida, OŠ Fran Franković, Centar za rehabilitaciju Fortica, Centar za rehabilitaciju Rijeka i Modna agencija Glamour Tara.

Festival se održava od 2002. godine, a organiziran je u sklopu projekta “Rijeka - Zdravi grad” Grada Rijeke.

Cijena ulaznice: Slobodan ulaz