Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Javne ustanove Drvored Pećine

Drvored Pećine

Datum objave: 29.05.2019. 18:26

Poštovani,

zanima me da li je moguće podrezati manje grane sa obje strane, a posebno na južnoj strani ulice Janka Polića Kamova budući da se I po normalnom vremenu, a posebno kada pada kiša pješacima teže kretati zbog toga što su grane već dosta nisko pa ih je potrebno izbjegavati saginjanjem, a po kišnom vremenu je još teže zbog težine grana I nošenja kišobrana. Ima toga također i na 2 ili 3 lokacije u Šetalištu XIII.divizije, ali zanemarivo u usporedbi sa Polić Kamovom.

Hvala I pozdrav.

Tagovi:

Odgovori

Broj odgovora: 3

 1. gradska-uprava

  prije 19 dana

  Poštovani,
  zahvaljujemo na dojavi temeljem koje je nadležna gradska služba provela izvid i utvrdila kako je potrebno orezivanje zelenila s javne površine, radi nesmetanog prolaza pješaka, što će biti obavljeno u najkraćem mogućem roku.
  Naime, zbog radova na realizaciji ostalih poslova planiranih u ovom razdoblju, kao što su košnja, uređenje cvjetnih gredica, okopavanje drvorednih stabala, uređenje neuređenih zelenih površina te raznih drugih akcija oko predstojećih manifestacija, a koje su u obvezi Komunalnog druptva Čistoća d.o.o., nije moguće precizirati točno vrijeme izvođenja ovih radova.
  Stoga ljubazno molimo za još malo strpljenja i razumijevanje.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

 2. Zdravax

  prije 14 dana

  Ha ... A kada padne mrak, onda vise nema svjetlosti ispod ovih stabala ... samo iznad

 3. Zdravax

  prije 13 dana

  ... inace nebi bio mrak

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.