Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Komunalno redarstvo terasa kafića -javna površina 2

terasa kafića -javna površina 2

Datum objave: 07.11.2018. 10:19

Poštovani,

ponovno Vam se obraćam sa pritužbom na terasu kafića Red hot koja u Filipovićevoj ulici bezobrazno priječi ljudima prolaz. Dakle, komunalni redar je (slučajno ili namjerno) snimio terasu kafića izvan radnog vremena, kada su stolovi i stolice zbijeni i pospremljeni uza zid. Iako niti tada širina prolaza za pješake ne iznosi minimalnih 160 cm, uz terasu kafića može se proći. U prilogu Vam šaljem kako terasa kafića izgleda u radno vrijeme, a Vi mi dajte upute kako da ovuda prođem. Molim Vas, nemojte nas praviti blesavima jer se dovoljno blesavo osjećamo dok se veremo po ovom zidiću da bi prošli ulicom. Da li je to komunalni redar po prvi puta u životu bio u Filipovićevoj ulici ili je ovaj problem vidio i prije, ali ga jednostavno nije briga?

Fotografije

Odgovori

Broj odgovora: 1

 1. gradska-uprava

  09.11.2018.

  Poštovani,
  zahvaljujemo Vam na javljanju i ukazivanju na ovaj problem, nakon čega su komunalni redari obavili izvid terena. Pritom je utvrđeno da je terasa ovog kafića postavljena izvan Plana lokacija, odnosno dopuštenih gabarita te je nakon upozorenja i naloga komunalnog redara vlasnik ugostiteljskog objekta stolove i stolice postavio onako kako je prvotno i određeno.
  Komunalni redari ubuduće će češće nadzirati ovo područje, a posebice ovu lokaciju i ukoliko uoče bilo kakve nepravilnosti od strane vlasnika ugostiteljskog objekta, poduzet će odgovarajuće mjere iz svoje nadležnosti.
  Ukoliko i sami uočite nepravilnosti možete se izravno obratiti dežurnom komunalnom redaru na besplatni broj 0800-5100.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.