Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Javne ustanove Parking kod KBC Ri na Sušaku

Parking kod KBC Ri na Sušaku

Datum objave: 10.01.2019. 08:51

Poštovani, zašto se već godinama ne uredi dio parkinga kod KBC-a na Sušaku koji se nalazi s desne strane kućice za naplatu kad se izlazi iz smjera Poliklinike? Sramotno je da se parking naplaćuje, a taj dio je totalno ne adekvatan za parkiranje. Malo asfalta, malo šljunka i puno rupa, još samo nedostaju crte pa da bude standard na visini. Sramota!

Odgovori

Broj odgovora: 3

 1. YWO

  10.01.2019.

  Mislim da je to pitanje već bilo i da je odgovor bio da je parking u vlasništvu KBCa te se grad ograđuje od tog problema.

 2. serena

  10.01.2019.

  Glupost, bitno da Rijeka promet i tamo naplacuje, mogli su onda taj dio izuzet iz naplate.

 3. gradska-uprava

  15.01.2019.

  Poštovani,
  tvrtka Rijeka plus d.o.o. koja upravlja riječkim parkiralištima, pa tako i ovim unutar KBC-a Sušak svjesna je navedene problematike te se izvjesno vrijeme nastoji pronaći rješenje koje će građanima biti zadovoljavajuće. Razmatra se i mogućnost sanacije dijela parkirališta KBC Sušak.
  U Rijeka plusu ističu kako je istina da ova površina trenutačno ne udovoljava standardima kojima teže korisnici usluga te da će se nastojati u što kraćem roku riješiti ova problem, na zadovoljstvo svih naših sugrađana i mnogih drugih korisnika usluga parkiranja na ovom području.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.