Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Komunalno redarstvo Rupa na cesti na Žabici

Rupa na cesti na Žabici

Datum objave: 10.12.2012. 14:40

Danas dok sam stajala na pješačkom prijelazu Trpimirove ulice na Žabici promatrala sam kako autobusi i automobili prelaze preko ove rupe i nije baš izgledalo ugodno.
Nisam ranije obratila pažnju pa ne znam koliko dugo je tamo, ali svakako bi je trebalo zakrpati što prije, preko nje prelaze stotine autobusa dnevno.

Fotografije

Odgovori

Broj odgovora: 2

 1. urednik

  10.12.2012.

  Upit je poslan

 2. gradska-uprava

  13.12.2012.

  Poštovani,

  Trpimirova ulica je državna cesta kojom upravljaju Hrvatske ceste, Ispostava Rijeka. odnosno u njihovoj je nadležnosti održavanje i sanacija kolnika u Trpimirovoj , kao i sanacija udarne rupe od prekopa na pješačkom prijelazu Trpimirove prema Žabici. Bez obzira na to iz Rijekaprometa su odmah kontaktirali predstavnika HC-a, Ispostava Rijeka koji je rekao da je udarna rupa privremeno sanirana sa hladnom asfaltnom masom i zatraženo je od vlasnika podzemnih instalacija da ispitaju da li kojim slučajem se desilo koje oštećenje na istima.
  Konačnu završnu sanaciju HC, Ispostava Rijeka će izvršiti po dobivanju povratne informacije da nema oštećenja ili u slučaju da ima onda tek po njihovom otklanjanju na podzemnim instalacijama.

  S poštovanjem,
  Gradska uprava

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.