Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Javne ustanove Začepljeni odvodi za slivne vode

Začepljeni odvodi za slivne vode

Datum objave: 17.12.2018. 10:15

Poštovani, kroz cijelu ulicu Joakima Rakovca od broja 1 pa nadalje svi slivnici za odvodnju oborinske vode su začepljeni. Prvi se nalazi pored restorana kalorija pa prema crkvi. Ako su problem automobili onda ostavite poruku pa ćemo vozila maknuti . Molimo da čim prije očistite slivnike jer se preljevaju.

Tagovi:

Odgovori

Broj odgovora: 2

 1. dadi12

  17.12.2018.

  Ništa novo! Često se vozim tim putem i nikada, ali baš nikada nije očišćena od lišća, a tamo ga ima koliko ti "srce želi"!! Sramotno! I inače su ceste po Trsatu (Sušaku) u jesen prepune lišća. Valjda se čeka da istrune ili da ga vjetar otpri!!

 2. gradska-uprava

  18.12.2018.

  Poštovani,
  Zahvaljujemo Vam na dojavi o začepljenim slivnicima za odvodnju oborinske vode. Kako i sami navodite, redovno čišćenje nekolicine slivnika bilo je nemoguće obaviti, zbog parkiranih automobila.
  U Komunalnom društvu Vodovod i kanalizacija navode da će nadležna služba još tijekom ovoga tjedna očistiti sve slivnike, gdje to još nije učinjeno, u Ulici Joakima Rakovca. Kako bi se to obavilo, djelatnici KD ViK-a prethodno će na toj lokaciji postaviti oznake i obavijesti, kako bi se njihovim djelatnicima omogućio nesmetan rad.
  Zahvaljujemo Vam na javljanju i razumijevanju.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.