Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Komunalno redarstvo Čistoća i Kazališni park

Čistoća i Kazališni park

Datum objave: 20.01.2020. 11:20

Poštovani, da li je KD Čistoća zadužena za održavanje Kazališnog parka ako da pitanje je da li misle barem za otvorenje EPK očistiti kip i klupice od ptičjeg izmeta, ako ne tko je zadužen i da li misli očistiti navedeno? Zbilja bi bilo neozbiljno da park u trenutnom stanju dočeka otvorenje.

Također pitanje da li se misli poduzeti nešto kako bi se problem golubova trajnije riješio s obzirom na to da je u neposrednoj blizini i placa?

Fotografije

Tagovi:

Odgovori

Broj odgovora: 3

 1. jego

  20.01.2020.

  Album sa više slika https://ibb.co/NYH0N5V

 2. gradska-uprava

  prije 27 dana

  Poštovani,
  Kazališni park, kao i cijeli grad, primjereno će se pripremiti za svečanost otvorenja Rijeke - Europske prijestolnice kulture. Očistit će se klupe, kip Ivana pl. Zajca i ostala oprema u i oko parka.
  Vezano uz Vaše drugo pitanje, iako se tijekom godine oprema čisti u više navrata, zbog povećane populacije golubova i galebova, nažalost, to ne ostavlja takav dojam. Rješavanje ovoga problema otežavaju i zakonski propisi, kao i povećana količina otpada koji se, s obzirom na smještaj centralne gradske tržnice, odlaže i u sami park. Najveći problem u onečišćenju Kazališnog parka i samog kipa, predstavlja hranjenje golubova od strane neodgovornih pojedinaca.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

 3. jorg-schweitzer

  prije 20 dana

  Tržnicu, ili barem štandove na otvorenom, treba konačno izmjestiti sa te lokacije. Takav je sadržaj ondje potpuno neprimjeren, jer po svojoj prirodi podrazumijeva određenu količinu "nereda" i "neodgovornih pojedinaca".

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.