Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Komunalno redarstvo Parkiranje na javnoj povrsini

Parkiranje na javnoj povrsini

Datum objave: 04.11.2019. 22:19

Postovani,
Na parkiralistu zgrade B.S.Juriceva 7 stanari su privatizirali parking na nacin da su sami ispisali registracije na zidicu ispred "njihovog" parking mjesta. Svojevoljno stavili zeljeznu nadstresnicu, te teroriziraju ostale gradjane da im ne smiju parkirati na ta "njihova" mjesta. Ostavljaju im poruke ili cak i uznemiravaju.
Molim komunalnog redara da svima, po njihovim registracijama kako su ih ispisali na zidu, nalozi da sve uklone i vrate u prvobitno stanje.
Lijep pozdrav

Tagovi:

Odgovori

Broj odgovora: 1

  1. gradska-uprava

    prije 1 dan

    Poštovani,
    u Komunalnom redarstvu ispričavaju se zbog kašnjenja s odgovorom te ističu kako su upoznati s navedenom situacijom. Komunalni redari ponovno su obišli ovu lokaciju, nakon čega je zatražena imovinsko-pravna analiza o kojoj ovisi daljnje poduzimanje mjera u nadležnosti Komunalnog redarstva. Ovisno o utvrđenom poduzet će se daljnje mjere, dakako, ukoliko za to postoji osnova, točnije ako se utvrdi da je sporna lokacija u vlasništvu Grada Rijeke ili ima status javne površine. U tom slučaju osobama koje su postavile željeznu konstrukciju, bit će naloženo njeno uklanjanje i dovođenje javne površine u prvobitno stanje.
    S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.