Vi se nalazite: Moja Rijeka Najave Koncert Parni valjak 11. listopada u Dvorani mladosti!

Parni valjak 11. listopada u Dvorani mladosti!

Vrsta događaja: Koncert

Vrijeme održavanja: 11.10.2019. 21:00

Mjesto održavanja: Dvorana mladosti, Rijeka

Opis: Jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih hrvatskih rock sastava, Parni Valjak, u sklopu svoje turneje ''Runda 44'', 11. listopada stiže u Rijeku! Spektakularan nastup pred riječkom publikom uključivati će nove pjesme sa recentnog albuma ''Vrijeme'' kao i, naravno, cijeli niz njihovih najvećih hitova i koncertnih favorita.

Najbolje od najboljeg moći ćemo vidjeti na aktualnoj, velikoj turneji, naziva Runda 44, koja ja započela u lipnju mjesecu rasprodanim koncertom u Ljubljani, a u sklopu koje se zaustavljaju i u Rijeci, preciznije na Trsatu, u Dvorani mladosti, 11. Listopada u 21:00 sat.

Bend ovom turnejom obilježava 44 godine zajedničke svirke i promovira novi studijski album Vrijeme. Pojačani puhačkom sekcijom u Rijeku stižu sa velikim brojem novih pjesama ali i onih starih koje dugo nisu bile na njihovom koncertnom repertoaru.

Tako će riječka publika imati priliku čuti nove uspješnice poput Prolazi sve, zar ne?, Opet se smijem, Ljubav, Za malo nježnosti, Kad nemaš kud, Otkud ti pravo, Vrijeme, te, naravno, i cijeli niz legendarnih Valjkovih koncertnih uspješnica i bezvremenskih hitova poput Jesen u meni, Ugasi me, Lutka za bal, Stranica dnevnika, Sve još miriše na nju, Neda, Zastave, Sunčanom stranom, Uhvati ritam.

Ulaznice se po pretprodajnoj cijeni od 110 kuna mogu nabaviti u sustavu Eventima i riječkom Dallas Music Shopu u Splitskoj 2.

Tagovi: