Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Gradski prijevoz Bahati Autotrolej

Bahati Autotrolej

Datum objave: 08.12.2012. 11:48

Kakav je to način da se danas (08.12.2012.) autobus linije br. 32, koji je trebao krenuti iz Rijeke u 7,20h, uopće nije pojavio?! Razumijem da se mogu dogoditi kašnjenja, razumijem da se mogu dogoditi kvarovi ili da uvijeti na cestama mogu biti problematični, ali zar se nije mogao poslati zamjenski autobus?! Zar se nije moglo poslati nekoga da obavijesti hrpu putnika koji su se sat vremena bezveze smrzavali na autobusnoj stanici?! Ili Autotrolej smatrata da je većini ljudi subota neradni dan?! Piše na stranici Autotroleja da linija br. 32 danas vozi "uredno", zar je to uredno? Mislite li da smo mi koji smo čekali k'o kreteni, stigli na posao "uredno"? Pa to je prigradska linija i jedan propušteni autobus nije sitnica, neće drugi stići za 15min. Hoće li nam Autotrolej nadoknaditi štetu prouzročenu nemalim kašnjenjem na posao? Sramite se!

Tagovi:
Sviđa se korisniku:

Ukupno <3: 2

Odgovori

Broj odgovora: 7

 1. urednik

  09.12.2012.

  Upit je poslan u Autotrolej.

 2. fred03

  09.12.2012.

  Hvala.

 3. gradska-uprava

  14.12.2012.

  Poštovani,

  Kao što ste i sami naveli u subotu, 8. prosinca 2012. godine, pao je snijeg te je na snazi bio 3. stupanj pripravnosti prometovanja u zimskim uvjetima kada se prijevoz obavlja pod posebnim uvjetima uz naglašenu sigurnost za naše korisnike. Premda je riječ o liniji 32, nismo zbog navedenih razloga bili u mogućnosti, osigurati redovan vozni red iz razloga što smo na svim linijama morali koristiti solo vozila. Naime, zglobna vozila ne prometuju za vrijeme zimskih uvjeta. Iz tog razloga je navedeni polazak kasnio. Ispričavamo se na neugodnostima i nadamo se kako se ovakve situacije neće ponavljati.

  S poštovanjem,
  KD Autotrolej

 4. fred03

  14.12.2012.

  Navedeni polazak NIJE kasnio, nego je u potpunosti preskočen i sve bi to nekako bilo razumljivo i u redu da na VAŠOJ stranici nije pisalo da linija 32 vozi UREDNO. Iz vašeg odgovora nije jasno zašto nitko od dežurnih djelatnika nije obavijestio putnike ili bar tu informaciju negdje objavio?

 5. Nedo

  14.12.2012.

  fred pa bus i je vozio uredno, samo nije išla harmonika nego obični.

 6. SK

  16.01.2013.

  da kako ne razumješ, ti si zakasnio

 7. Zdravax

  16.02.2013.

  Nije fred, nego frida ... i nije zakasnila frida, nego ja, a Autotrolej nije ni krenuo jer nije imao solo autobus za najjacu prigradsku liniju, za koju mu je tog dana, bez obzira na stanje pripravnosti, i situaciju u visem prigradu, bila dovoljna i stara harmonika ... koju je imao.
  Eh taj kodeks. Ili ga uopce nemamo, ili ga se drzimo ko pijan plota ... Za dobro drustvo i jos bolje raspolozenje, klikni tag "Autotrolej"... od Zabice do Delte

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.