Vi se nalazite: Moja Rijeka Najave Koncert Koncert "Denis Razz / Luka Veselinović Quartet"

Koncert "Denis Razz / Luka Veselinović Quartet"

Vrsta događaja: Koncert

Vrijeme održavanja: 10.08.2018. 23:00

Mjesto održavanja: Beach bar Morski Prasac, Pulska ulica, Rijeka, Hrvatska

Opis: Quartet čine: Luka Veselinović-bas gitara, Rajko Ergić-bubnjevi, Denis Razz-saksofon, Zvonimir Radišić-gitara. Koncert je zamišljen kao predstavljanje široj publici, kontrabasiste, multiinstrumentalist
e, kompozitora i vođe sastava – Luke Veselinovića, za kojeg se zna da je pohađao američku Berkley jazz akademiju ali kojega, na žalost, riječka publika ima rijetko slušati uživo, na koncertu. Sam po sebi osebujna pojava na hrvatskoj jazz sceni Luka Veselinović,rodom iz Opatije, potpisnik je vrijednog autorskog Albuma Magnetic Wail a poznat je i po vrlo uspiješnim suradnjama sa mnogim vrhunskim jazz glazbenicima iz Hrvatske i inozemstva. Zajedno sa Razzom, Radišićem i Ergićem pobrinuti će se za još jednu groovie i egzotičnu jazz večer u beach baru Morski prasac.

„Štikla“ je osmišljena kao festival koji promovira riječku i liburnijsku jazz scenu na način da istaknuti jazz glazbenici i jazz promotori našeg kraja osmišljavaju i vode njezin program. Do ovog ljeta su to redom bili Zoran Majstorović, Sonir Srdoč i Darko Jurković-Charlie.

Štikla je od ove godine sastavni dio programa projekta Kantrida FKK 2020 (Kantrida europski kvart kulture 2020.) Program ovogodišnje Štikle je osmislio i vodi ga proslavljeni saksofonista Denis Razumović Razz.

Cijena ulaznice: Besplatno