Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Ostalo POS Martinkovac 2. faza i Hostov breg 2. faza ?

POS Martinkovac 2. faza i Hostov breg 2. faza ?

Kategorija: Ostalo

Datum objave: 06.06.2019. 10:32

Zašto su sa web stranica APOS-a uklonjeni projekti Martinkovac 2. faza i Hostov breg 2. faza? Ti projekti se najavljuju već nekoliko godina...

Još 2017. godine najavljeno je 280 stanova na već spomenutim lokacijama:
https://www.mojarijeka.hr/vijesti/do-2020-jos-280-pos-ovih-stanova-na-martinkovcu-i-hostovom-bregu/

Da li itko misli na građane koji su se na liste prvenstva prijavili još 2013. i 2014. godine? Ti građani već punih 5 odn. 6 godina čekaju na stanove? Ako se stanovi neće graditi bilo bi FER to reći građanima. Na listama prvenstva nalazi se 707 građana.

Misli li APOS više ikad graditi stanove ili je taj koncept u potpunosti propao? Jer ovo što gledamo su samo puste priče...

Hvala unaprijed na odgovorima.

Odgovori

Broj odgovora: 2

 1. marcobaretic

  prije 18 dana

  Ma sta uklonjeni? Daj cekam te stanove...

 2. gradska-uprava

  prije 10 dana

  Poštovani,
  Agencija za društveno poticanu stanogradnju Grada Rijeke planirala je izgradnju stanova na lokacijama POS Martinkovac II. faza i POS Hostov breg II. faza. Nakon provedenih istraživanja, utvrđeno je da, radi tehničkih i financijskih razloga gradnja na navedenim lokacijama za sada nije moguća, što ne znači da su navedene lokacije isključene iz budućih planova gradnje.
  Što se tiče izgradnje stanova na drugim lokacijama, u tijeku je izrada novog koncepta i idejnog projekta za izgradnju višestambenih građevina na lokaciji POS Martinkovac I. faza. Ukoliko analiza troškova izgradnje pokaže zadovoljavajuće rezultate, Agencija će pokrenuti postupak javne nabave za usluge projektiranja i izgradnje višestambenih zgrada.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.