Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Ostalo Ne rade dizala za invalide na plaži Ploče već godinu dana!

Ne rade dizala za invalide na plaži Ploče već godinu dana!

Datum objave: 27.06.2019. 18:58

Zašto je razbijena i ne radi rasvjeta oko plaže Ploče već mjesecima i zašto je u totalno demoliranom stanju još od nevremena 2018. dizala za invalidne osobe (niti jedno nije u ispravnom stanju)?

Zašto nije prilagođen i produžena rampa za ulaz invalidima na navedenoj plaži i popravljena otpala ograda?

Tagovi:
Sviđa se korisniku:

Ukupno <3: 1

Odgovori

Broj odgovora: 1

 1. gradska-uprava

  prije 14 dana

  Poštovani,

  5. lipnja ove godine tvrtka Energo – Sektor javne rasvjete, na plaži Ploče popravio je jedanaest ugradbenih zidnih svjetiljki te ponovno 2. srpnja još četiri. Nažalost, tada su samo tri svjetiljke bile ispravne, što znači da je u roku od manje od mjesec dana velik dio svjetiljki ponovno razbijen. Kako se vandalizam na ovoj lokaciji učestalo ponavlja, postavit će se dodatna zaštita na postojećim lampama.

  Na maloj platformi na plaži Ploče odgađan je popravak sve do kasnog proljeća, kako bi se izbjegla eventualna ponovna šteta od visokih valova ili vandala. Nakon popravka, poravnanja postojećih dijelova i dobavljanja potrebnog rezervnog materijala, platforma je vraćena u funkciju 3. srpnja 2019. g., odnosno probni rad, s obzirom da je izvršena zamjena većeg dijela elektro opreme platforme. Radove je izveo ugovorni izvođač na održavanju platformi. Preostale dvije platforme koje se nalaze kod izlaza s recepcije bazena Kantrida nisu bile u kvaru, niti je bilo prijave o njihovom nepravilnom radu.

  Vezano uz rampu za ulazak u more, ograda je montirana i rampa je u funkciji. Podsjećamo da se na zapadnom dijelu grada nalazi plaža Kostanj, koja je opremljena i namijenjena prvenstveno osobama smanjene pokretljivosti.

  Zahvaljujemo na Vašoj tužibabi.

  S poštovanjem,
  Gradska uprava

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.