Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Ostalo Krešimirova - skretanja lijevo

Krešimirova - skretanja lijevo

Datum objave: 27.06.2019. 10:47

Poštovani,
Kad su najavljeni radovi u Krešimirovoj, obznanjeno je da će biti zabranjena skretanja u lijevo za vozila koja dolaze iz smjera Kantride. Konkretno to se odnosilo na skretanja prema Zavodu za javno zdravstvo i skretanje u Manzonijevu. Navedeno je da će biti postavljene FIZIČKE BARIJERE kako vozila ne bi mogla skretati u lijevo. Pretpostavljam da se radi i nekim separatorima koji bi bili postavljeni po sredini kolnika na tim djelovima. Koliko vidim tih fizičkih barijera nema pa me zanima - zašto? Naravno da vozilima znak obveznog smjera i puna linija (žuta, privremena) ne znače ništa pa onaj tko je naumio skretati u Manzonijevu i dalje to čini, tj. čeka dok ne može skrenuti, a samim time stvara gužvu svojim stajanjem.

Tagovi:
Sviđa se korisniku:

Ukupno <3: 1

Odgovori

Broj odgovora: 4

 1. diabolik

  prije 19 dana

  Evo vidim da su jutros osvanuli separatori...i odmah se primjeti razlika.

 2. gradska-uprava

  prije 13 dana

  Poštovani,
  kao što ste i sami primijetili, fizičke barijere na Krešimirovoj ulici koje sprečavaju skretanje u lijevo, izvođač radova je postavio čim je primio naručenu opremu.

  S poštovanjem,
  Gradska uprava

 3. Zdravax

  prije 2 dana

  A ti Diabolik jedva cekas da se i fizicki onemoguci to skretanje, ili te je GU naručila ?

 4. Zdravax

  prije 2 dana

  A zasto ? Zato da se ne zaustavlja jedini raspolozivi trak istocnog smjera da bi poneko skrenuo lijevo jer nema boljeg nacina ?
  Neznam vise sta bi vam rekao nakon ovoga ... Necu vas javno vrijedat i tako vam dati povoda da me uklonite iz javnog prostora pa cu vam reci samo da ima boljeg nacina, ali vas ne zanima ta polemika jer ukinuti nesto u ovom toliko sjebanom gradu je posebna draz i satisfakcija

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.