Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Ostalo APOS stanovi

APOS stanovi

Datum objave: 20.01.2019. 09:27

Poštovani, kad će se nastaviti sa gradnjom POS stanova? Hoce li se također omoguciti i prijavljivanje na listu s obzirom da je trenutna prilicno zastarjela?

Tagovi:

Odgovori

Broj odgovora: 2

 1. gradska-uprava

  30.01.2019.

  Poštovani,
  Agencija za društveno poticanu stanogradnju Grada Rijeke (APOS) u prvom tromjesečju 2019. godine planira pokrenuti postupak istraživanja tržišta,radi analize cijena građevinskih radova te definiranja modela gradnje stanova prema Programu POS-a. Ukoliko se istraživanjem dobiju zadovoljavajući rezultati, u planu je da tijekom 2019. godine APOS započne postupak javne nabave, radi izgradnje višestambenih zgrada, s izradom projektne dokumentacije za projekt POS Martinkovac I. faza, odnosno projekt POS Martinkovac II. faza. Ako na natječaju pristigne zadovoljavajuća ponuda, slijedi potpisivanje ugovora s izvođačem te početak projektiranja i izgradnje stanova.
  Osnovna lista prvenstva potencijalnih kupaca za kupnju stanova koji se grade po Programu POS-a, utvrđena 2013. godine, i Dopunska lista, utvrđena 2015. godine, imaju rok važenja do 3. srpnja 2019. godine koji se po potrebi može produljiti. Rok za prijavu na Dopunsku listu bio je do 30. prosinca 2014. godine, a naknadne prijave nisu moguće. Nova lista će se izrađivati kada se za to ukaže potreba i na nju će se moći prijaviti svi zainteresirani građani koji udovoljavaju uvjetima za kupnju stana iz Programa POS-a. Javni poziv za prijavu na listu bit će objavljen na internetskim stranicama Grada Rijeke www.rijeka.hr i stranicama APOS-a www.apos.hr.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

 2. biker1901

  04.02.2019.

  Zahvaljujem na odgovoru!

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.