Rotor, Most i Trg ujedinjenja.jpg

Rotor, Most i Trg ujedinjenja.jpg

http://www.mojarijeka.hr/korisnik/Zdravax/slike/moguci-rotori/65668/#spremljeno

Silazak Krizaniceve spaja se na rotor iza G U ...
Autobusna stanica u zutoj traci ispred GU ili na prosirenom mostu za jos jednu voznu traku i autobusno ugibaliste u samom rotoru .
Preostro desno skretanje iz Štrosmajerove u Krizanicevu ipak nema baš nekog smisla pored onog danasnjeg desnog skretanja gore ispod nebodera, ili mogucnosti prilaza sa svih ulaza ovog rotora, odnosno pravljenje kruga prije tog izlaza, ali zato izlaz sa rotora u Krizanicevu, kao i svi ostali izlazi bez danasnjih semafora postaje potpuno neometan obzirom da pjesaci solidarno propustaju vozila na rotorskim izlazima ... bar se nadam odpocetka
Bilo bi tu mjesta i za lijevi odvojni trak juznog izlaza ovoga rotora na "most" u smjeru istoka koji ce omoguciti lijevo skretanje uz postivanje prava prvenstva u gotovo svim semaforskim rezimima, i osloboditi desnu (zutu traku) lokalnim parkinzima , bez ometanja glavnog smjera Fiumara ... a sto ce opet sve pojednostaviti transfer centra grada buducim tunelom Podgrad u smjeru istoka "do bola" , kao i zapada kada ovaj rotor postaje rijecka prometna pumpa, a ne smutnja kakva je danas.
Uzmimo samo smjer Orehovica na koju se svi oni iz nizih zapadnijh djelova grada mogu jednostavno teleportirat bez pentranja zagusenom Osjeckom ili Pomerijem odnosno obilaznom Rivom i Strosmajerovom ...
Ovim dobrodoslim obilazenjem autobusa na putu za Fiumaru vraca se stanica pred GU odnosno blize ovoj zoni uz Rječinu tako da se nemamo sta zaliti oko ovoga.
Ima tu jos dosta pitanja ali i jos vise odgovora tako da netreba sumnjat ...
.

Tagovi:
Sviđa se korisniku:

Ukupno <3: 2