zabica.jpg

zabica.jpg

Steta bi bilo i neracionalno ovakav prostor i komplex buduce Medjugradske autobusne stanice koristit iskljucivo za medjugradske autobuse.
Zato predlazem, nadam se na vrijeme, preseljenje one prigradske Autotrolejeve stanice sa Delte, na ovu savrsenu lokaciju.
Vidi misljenje Zabica central station ( 14. 01. 2014) i obrati paznju na sljedecu stvar:
Ovaj novi Novi Rijecki autobusni kolodvor je 6 puta veci od sadasnjeg na trgu Zabica i moci ce primiti samo 18 autobusa koliko se mogu i sada naredati u susjedstvu na samom trgu ... i to na prvom levelu autobusne stanice - auto garaze ... bez predvidjenog autobusnog parkiralista ... rekli su da nema mjesta
24.02. 2014.Ispravak
Na demo simulaciji je prikazan zapadni autobusni deponij sa 15 mjesta.
Dovoljno je dakle postaviti jos 18 perona u prizemlju ovog adaptiranog skladista sto bi sa 18 perona u prolazu medju njima , te dodanom prilazu sa parkinga zelj. stanice na autobusni Deponij sa 15 mjesta bio optimalni kapacitet ove autobusne stanice koja je vec postavljena i nuopce ju nije trebalo izmisljat.
Kakav promasaj ...potpuno nepotrebna teska megalomanija i nepodnosljivi glupi teret buducim generacijama nezainteresiranih rijecana.

Tagovi:
Sviđa se korisniku:

Ukupno <3: 1