Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Ostalo Autobusno ugibalište

Autobusno ugibalište

Kategorija: Ostalo

Datum objave: 07.08.2018. 10:17

Poštovani

Autobusno ugibalište na Zametu (Diračje bivše okretište linije 2) ovako kako je izvedeno ne služi svsi tj. autobus "harmonika" ne može u potpunosti ući u ugibalište. Mislim da se manjim zahvatom na smanjenju trotoara može dobiti na mogućnosti da autobus cijeli uđe u ugibalište, a da pješaci ne izgube na širini trotoara jer je na tom mjestu dovoljno širok.

LP

Hvala na odgovoru.

Fotografije

Odgovori

Broj odgovora: 5

 1. gradska-uprava

  08.08.2018.

  Poštovani,
  zahvaljujemo Vam na javljanju i konstruktivnim kritikama koje se odnose na autobusno ugibalište na Zametu. U Rijeka prometu navode kako je Vaša ideja prihvatljiva i opravdana te će se u narednom razdoblju obaviti izvid terena, a potom i utvrditi mogućnosti korekcije. Također će se kontaktirati Komunalno društvo Autotrolej, čiji autobusi koriste ugibalište te Hrvatske ceste koje su nadležne za navedenu prometnicu, kako bi se uskladila sva stručna mišljenja i kako bi u konačnici naši sugrađani bili zadovoljni konačnim rješenjem.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

 2. Zdravax

  10.08.2018.

  Ha ha ha ha Woooooow :)

 3. Zdravax

  10.08.2018.

  Ma nisam ljubomoran vec dapace ... Ponosan sam na ovaj grad koji ce poduzeti sve kako bi ovdje stala harmonika (y)

 4. Zdravax

  prije 3 dana

  Iako .... Ovdje moramo malo osvjestiti cinjenicu da je kreiranje svakodnevnog "podnošljivog" prometnoig kolapsa sveta misija Rijeka prometa u cilju što veće potrošnje goriva za punjenje gradskog i drzavnog proračuna

 5. Zdravax

  prije 3 dana

  A zašto Vi gospodine ne tagirate svoje tužibabe ? Čega se bojite ?

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.