Vi se nalazite: Moja Rijeka Vaše mišljenje Autotrolej

Autotrolej

Datum objave: 14.07.2013. 00:47

Ne razumijem jednu stvar... Zasto se konstantno crni po Autotroleju? A kad razmislite bolje, da nema Autotroleja ne biste ni vi imali prijevoz ako nemate auto/motor.. Isli bi pjeske pa polako do odredista...

1. Autotrolej jest kakav jest ali osobno nisam nikad imala problema niti sa soferima niti sa firmom.. Uredno kupujem pokaznu za ic na posao i pozdravim kad udem u bus, takoder mi sofer odzdravi u vecini slucajeva. Citam po fejsu na stranici autotroleja one komentare tipa "kasnio je bus, nisam stogao na fax/u skolu", "bus prokisnjava", "upalite klimu" (uz sve to dodane su i raznovrsne psovke i vrijedanja).
Kao prvo, s takvim ponasanjem, takvo djete ni ne ide u vecini slucajeva u skolu nego markira. Dogodilo mi se da bus prokisnjava sa krovnih prozora, ali big deal, promjeni mjesto.. Zasto nesto takvo ti moze unistit dan i onda si na cijeli svjet ljut pa je najbolje iskalit se na stranici Autotroleja na fejsu... Kako jadno.

U klimatiziranim busevima je uvijek upaljena klima. nisam niti jednom naletila a da nije radila a da je vani vruce. Normalno da se klima ne osjeti kad su prozori uvijek širom otvoreni. A u novim plinskim busevima nazalost u zadnjem djelu ne dopire klima zbog jakog grijanja motora..
Karte su normalnih cijena. Jedino mi smeta sto netko iz 4. zone placa 3x manje pokaznu nego ja, samo zato sto oni imaju subvenciju.. ko im kriv sto zive u pi*di ma*erini.

Pretpostavljam da ce ovo sad izazvat vrijedanje u komentarima al neka. ja sam izrazila svoje.

Tagovi:
Sviđa se korisniku:

Ukupno <3: 1