Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Javne ustanove Radovi na vodovodnoj mreži.

Radovi na vodovodnoj mreži.

Datum objave: 02.11.2018. 11:00

Dana 2.11.2018 prekinuta je vodoopskrba na prostoru N.N. Škurinje.
Jedina obavijest o tome je na stranicama http://www.ri-info.net/Radovi.aspx.
A radio Rijeka je objavio da nisu najvaljeni nikakvi radovi , jer se spajalo :) https://goo.gl/Rqp4QS eto i emisija o tome..

Izvanredni radovi su bili ovaj tjedan u ul. Save Jugo Bujkova, zbog poknuča vodovodne cijevi.

Pa ako su ovo bili planirani radovi, molio bi gradsku upravu da popravi službe za informiranje, pa da se građani uspiju pripremiti za ovakve situacije barem dva tri dana u naprijed. Ipak biti bez vode od 8 do 17 kako je planirano, i nije jednostavno.

Lp. ;)

Fotografije

Odgovori

Broj odgovora: 2

 1. Opet_Opet

  02.11.2018.

  E da pohvale radnicima, šta su radili po kiši, i distribucija vode je uspostavljena oko 13 i 15.

 2. gradska-uprava

  06.11.2018.

  Poštovani,

  KD Vodovod i kanalizacija, svim medijima koji su se prijavili za primanje ovakvih obavijesti, u srijedu, 31.10.2018., poslalo je obavijest s najavom privremenog prestanka isporuke vode za petak, 2.11.2018. godine.
  Putem modula za slanje ovakvih informacija iz sustava Rijeka Kontakt Centra obavijest je poslana mailing listi medija, a na kojoj se nalazi i Radio Rijeka. Obavijest je Radio Rijeci poslana na e-mail radio.rijeka@hrt.hr u 13.53 sati.
  Putem sustava nismo dobili informaciju da mail nije isporučen. Moguće je eventualno da je došlo do tehničkih problema na serveru kojim se služi Radio Rijeka ili pak primljena obavijest, uvjereni smo, nenamjerno nije objavljena.
  U svakom slučaju, zahvaljujemo na ovoj informaciji, temeljem koje ćemo detaljno provjeriti funkcioniranje cijeloga sustava dojave radova jer nam je svakako cilj da građani na vrijeme dobiju obavijesti o planiranom izvođenju radova.

  S poštovanjem,
  Gradska uprava

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.