Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Vandalizam poklopac šahte

poklopac šahte

Datum objave: 11.03.2018. 10:04

Dugo vremena su ovi otvori od vodovoda bili nepokriveni, ko i svugdje kamo su stavljanji čelični poklopci, a nalazi se izvan javnih površina.
I napokon su se stavili betonski, da bi sada opet "vandali" :) učinili svoje.

Pa obavijestite službe za održavanje da poprave čim prije, i neka naprave nove betonske poklopce koji če bolje odgovarati otvoru i imati manje lufta :). Nadam se da se to može vidjeti na zadnje dvije slike.
Inače to se nalazi kod vodospreme u ulici Plase.

pusa :*

Fotografije

Odgovori

Broj odgovora: 1

 1. gradska-uprava

  13.03.2018.

  Poštovani,
  prije svega Vam zahvaljujemo na javljanju i ukazivanju na ovog problema koji se neprestano ponavlja, zbog čestih otuđivanja metalnih poklopaca s vodovodnog okna, a u ovom konkretnom slučaju, sa šahte koja se nalazi izvan javne prometnice.
  Upravo zbog takvih situacija, stručne službe Komunalnog društva Vodovod i kanalizacija d.o.o. betonski poklopac ove šahte koja se nalazi na pustome terenu u blizini romskog naselja Plase dodatno su osigurali s poprečnim čeličnim profilom i lokotom. Nažalost, neposredno nakon Vaše dojave i obilaska terena, utvrđena je devastacija vodovodnog okna u koje je bačen betonski poklopac.
  Komunalno društvo Vodovod i kanalizacija d.o.o. Rijeka ponovno će, vrlo brzo, osigurati okno te poduzeti sve potrebne radnje kako bi se ono adekvatno zaštitilo.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.