Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Komunalno redarstvo Zamjena spremnika za komunalni otpad te neodržavanje čistoće u prolazu

Zamjena spremnika za komunalni otpad te neodržavanje čistoće u prolazu

Datum objave: 15.05.2019. 22:27

Poštovani,
moja tužibaba se od dvije tužibabe(pitanja)

1.|Zamjena spremnika za otpad (SPREMNIKE KOD BROJA; 3-4)|
~Molim da se u što kraćem mogućem roku zamijeni neispravni spremnik za otpad s obzirom da na postojećem spremniku ne postoji poklopac. Stoga Vas molim da taj nedostatak uklonite taj nedostatak.

2.| Prljavi prolaz u ul. Križanićeva |
~Molim Vas da što prije operete tj. očistite kamene blokove koji vidno nisu oprani duže vrijeme s toga Vas molim da u prvoj mogućnosti uklonite taj nedostatak.
Srdačno,

Tagovi:

Odgovori

Broj odgovora: 1

 1. gradska-uprava

  prije 4 dana

  Poštovani,
  u Komunalnom društvu Čistoća zahvaljuju Vam na ukazivanju na ovaj problem s kojim su, ističu, već ranije upoznati, s obzirom da se redovito kontrolira i vodi evidencija o stanju spremnika. Upravo prilikom jedne takve kontrole utvrđen je neispravan spremnik u Križanićevoj ulici, između kućnih brojeva 3 i 4. Spremnik će biti zamijenjen u što je moguće kraćem vremenu, ovisno o dinamici nabavke novog.
  U Čistoći ističu da se Križanićeva ulica redovito pere jednom tjedno i to u noćnoj smjeni, ponedjeljkom. Izvidom je utvrđeno da je ulica u urednom stanju.
  Nažalost, KD Čistoća ne može utjecati na neodgovorne postupke nesavjesnih pojedinaca te stoga molimo da uočeni nered ili bilo kakvo drugo onečišćenje u ulici, a koje nastane između dvaju redovitih održavanja, prijavite Direkciji za komunalno redarstvo putem besplatnog telefona Dežurnog centra 0800 5100 u vremenu od 00-24 ili putem e-maila komunalno.dezurstvo@rijeka.hr.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.