Vi se nalazite: Moja Rijeka Tužibaba Ostalo Bozicni ukrasi na podrucju Susaka

Bozicni ukrasi na podrucju Susaka

Datum objave: 06.12.2018. 17:22

Postovani,
zasto se Susak (misli se na dio kontinentala i okolice)nije vise ukrasio s vise lampica jer se na tom podrucju nalaxe samo mizerno postavljene lampice na stabalima na mostu a sta je s obecanjem da ce se osvjetliti zgrada na titovom trgu te gdje je svjetleca traka s mosta i zasto vise nema stabla kod sata takodjer na titovom trgu te ukoliko je grad u mogucnsti neka se postavi neka bozicna dekoracija

Odgovori

Broj odgovora: 2

 1. gradska-uprava

  13.12.2018.

  Poštovani,
  kao što Vam je poznato, ove godine Grad Rijeka ima nove dekoracije na Korzu i Trgu Riječke rezolucije. Upravo zbog povećanog obima posla postavljanja nove svjetlosne dekoracije dužine 7.000 m došlo je do odstupanja u samoj dinamici radova postavljanja dekoracija na području Sušaka, odnosno Titovom trgu.
  Dekoracija zgrade na Titovom trgu postavljena je i spojena ne elektroinstalaciju te je uključeno svjetlo po rubnim dijelovima sata. Dovršeno je i postavljanje svjetla na rukohvatima mosta i spajanje također na mrežu javne rasvjete.
  Dekoracija na stablima je postavljena uz rubni dio ceste kao prethodnih godina, dok postavljanje jelke kod sata nije planirano.
  Zahvaljujemo Vam na razumijevanju i strpljenju.
  S poštovanjem, Gradska uprava.

 2. dadi12

  17.12.2018.

  Na žalost, Sušak je (od Titovog trga pa sve do Piramide) postao "zaboravljeni grad"! Bar bi Grad mogao očistiti izloge nekorištenih poslovnih prostora , kada već nema tko raditi u njima. Tuga i žalost za nas sušačane!!

Odgovarati mogu samo registrirani korisnici. Prijavi se ili otvori korisnički račun.